Doctor Andrei Mihai Laslău

Slăbește mâncând regește!

Cine este Andrei Mihai Laslău?

Despre Dr. Andrei Mihai Laslău

Dr. Andrei Mihai Laslău este medic specialist (chirurgie generală). Si-a terminat rezidentiatul la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan” București.

A scris inca din timpul facultatii numeroase articole pe teme medicale pentru ziarul “Jurnalul Național” și pentru diverse site-uri.

A aparut in nenumarate emisiuni pe teme medicale difuzate de cele mai mari posturi TV din Romania, la ore de maxima audienta – Draga mea prietena, Teo Show, WowBiz – KanalD, Acces direct, Un show pacatos, Agentul Vip, Rai da Buni, Observator Special, Neata cu Razvan si Dani, Star Magazin, Star Matinal, Editiile de Stiri – Antena 1, Antena Stars, Antena 3, ByAlexa – Nasul TV, Vorbeste Lumea, La Maruta – ProTV, CancanTV – Acasa TV, diverse emisiuni ale B1TV, radio – Radio Romania Bucuresti, EuropaFM samd.

Doctorul Andrei Laslau a fost supranumit ” Doctorul Oz ” al Romaniei si gestioneaza comunitati social media ce insumeaza peste un milion de urmaritori, conturile lui Social Media – Facebook / Instagram atingand combinat peste 2.5 milioane de oameni zilnic si peste 5 milioane de oameni saptamanal.

Andrei Laslău a slăbit 20 kg într-o lună și jumătate cu ajutorul dietei keto, personalizată de doctorul Andrei Laslău pentru pacientul Andrei Laslău.

Mai jos vei citi unul dintre cele mai apreciate mesaje pe profil sau pe pagina oficială, extrem de important pentru oricine are de gând orice fel de colaborare cu mine.

Atkins, Dukan – lăsând la o parte controversele din vieţile lor, au fost doctori şi au schimbat viaţa a milioane de oameni. Atât dieta Atkins, cât şi dieta Dukan sunt variante low carb, pe care eu personal le consider, raportându-mă la ceea ce recomand eu, DEZECHILIBRATE.

Eu am vorbit / scris de o variantă keto – low carb care limitează la 50 grame glucidele şi în care se consuma carne, brânză, ouă, peste, legume (de preferat mix), fructe de pădure (de preferat mix) şi fructe puţin dulci, oleaginoase (de preferat mix).

Şi se face efort fizic suficient pentru a arde cele 50 grame de glucide. Dacă nu se face efort, glucidele se restricţionează la maxim 30 grame pe zi.

Şi cu care am dat jos de la 115 kg pe 15 noiembrie la 92 kg pe 3 ianuarie, iar acum am 85 kg (84.7 chiar, pentru exactitate) – pe cântarul atomic pentru graşi de la etajul 2 de la Chirurgie de la Sf. Ioan.

Nu intram în blugi 38 în noiembrie şi acum am loc lejer în 32 super slim. Nu mă interesează părerile unora şi ale altora că alternativa mea cu ce văd ei în poze e high protein, că e low carb, că e medium fat, că e pseudo high fat, că e țâță de mâță sau puţă de maimuţă sau mai ştiu eu ce…

POZE ÎNAINTE / DUPĂ

Nu am nici un complex de superioritate, nu mă dau vedetă, nu am fiţe, merg şi cu tramvaiul şi cu metroul şi cu taxiul.

Mi-am luat titlul de doctor (MD) când am terminat UMF Carol Davila Bucureşti. Sunt medic specialist chirurgie generala, am 12 ani de scoala medicala in spate ( 6 ani de facultate si 6 ani de rezidentiat ), iar treaba asta, din fericire, nu e chiar la indemana oricui. Cu toate astea, sunt un om normal care nu are chef să fie judecat pentru părerile lui de oricine, dar mai ales de cei care nu au o secunda de pregatire medicala practica, dar mai ales de aceia care nu deloc au studii medicale.

Nu pretind că le ştiu pe toate. Am scris în ultimii doi ani de facultate o grămadă de articole pe teme de nutriţie pentru Jurnalul Naţional şi pentru alte publicaţii. Sunt pasionat de domeniul ăsta.

Am un articol pe care s-a bazat lucrarea mea de diplomă publicat în Cambridge University Press – Public Health Nutrition 14 martie 2012: Vitamin D status in healthy Romanian caregivers and risk of respiratory infections.

Nu sunt nutriţionist. Nu sunt endocrinolog. Nu sunt diabetolog. Nu sunt actor. Nu sunt absolvent de ASE.

Nu vând suplimente nutritive. Nu vând steroizi.

Nu am magazine de suplimente nutritive sau de steroizi. Nu vând medicamente. Nu am interese comerciale în a recomanda vreun supliment sau altul sau vreun magazin sau altul.

Eu doar prezint un sistem care a funcţionat pentru mine şi pe care ştiu să îl explic şi altora, inclusiv cu ştiinţa destul de complexă din spate.

Am ajutat destui oameni, pe foarte mulţi benevol. Îţi recomand să te duci la oameni care fac ceea ce zic, şi o fac cu pasiune. Îţi recomand să mergi la popa care ce zice aia face şi el, nu la ceilalţi care mănâncă torturi şi prăjituri şi după aia o dau cotită ca la Ploieşti.

Îţi recomand să eviţi mâncătorii de dulciuri / torturi / șaorme care sunt graşi şi îţi spun că este irelevant ceea ce ei mănâncă atunci când îi întrebi. Îţi recomand să eviţi nutriţioniştii obezi sau nutriţioniştii care au fost slabi toată viaţa.

Nu vreau cenzură. Vreau discuţii civilizate, cu argumente, fără generalizări nesimţite sau jigniri. Dau block / ban direct pentru jigniri.

Mă duc la emisiuni de monden unde încerc să spun lucruri ştiinţifice şi de bun simţ. Ştiu la ce fel de emisiuni mă duc şi cu ce personaje. Şi am acceptat asta din varii motive, unul dintre ele fiind că informarea trebuie făcută mai ales pentru cei care se uită la aceste emisiuni. Părere mea.

Denigratorilor mei le dedic cu dragoste această poză. De acum câteva dimineţi de la spital. La 85,6 kg. Papucii au 400 de grame fiecare, iar telefonul 100 grame. Total – 900 grame. Sunt sub 85 de kilograme, de la 115 în noiembrie anul trecut.

Mai precis, 84.7 kg. Din care primele 20 în 1,5 luni. Înălţime: 1.85 m.

Apropo de papuci – mă felicit pentru inspiraţia de a-i fi curăţat de sânge. Pe la 1 noaptea echipa de chirurgie era în sală şi salva un om în şoc hemoragic – hipovolemic printr-o sângerare cataclismică după o cădere de la balcon şi secţionare de brahială. Şi îi aveam plini de sânge.

Mă felicit că nu am uitat să îi şterg. Dădea prost pentru imagine la poză. Le dedic denigratorilor mei fiecare kilogram pierdut de oamenii care îmi citesc experienţa mea ketogenică – low carb pe această pagină.

Le dedic fiecare gram pierdut de oamenii pe care îi consiliez. Le dedic fiecare rezultat pozitiv pe care oamenii îl fac public sau îl trimit în privat. Le dedic fiecare mesaj care i-ar emoţiona şi pe cei mai câini dintre câini până la lacrimi.

Este o lume liberă, informaţia e la un click distanţă, pe orice site, pe Google, pe Wikipedia, pe Medline, pe Medscape, pe unde mai vrei tu…

Fiecare este liber să se informeze pentru sănătatea lui şi pentru viaţa lui şi să asculte pe cine crede el că merită. Informaţiile de pe paginile mele şi din profilul meu reprezintă experienţa mea personală şi trebuie luate ca atare.

Eu am obţinut rezultate în exact acest mod, dar nu înseamnă că oricine le împrumută va avea rezultate. Informaţia se ia aşa cum este, fără nici un fel de garanţie.

Şi fără nici un fel de tentativă de responsabilizare ulterioară a mea.

Eu lucrez cu oamenii care lucrează cu mine, în condiţiile stabilite de mine, cu analize la debut şi la sfârşit, cu urmărirea jurnalului alimentar pe minim o lună, cu monitorizare ulterioară dacă oamenii doresc.

Nu îmi asum nici un fel de responsabilitate decât pentru cei cu care lucrez în mod particular. Sunt convins că foarte mulţi vor avea rezultate şi fără mine, doar urmărind informaţiile de aici şi documentându-se singuri.

Unii au rezultate doar urmând pozele. Unii deja au postat testimoniale publice, din proprie iniţiativă. Lucrurile trebuie însă bine individualizate. Atât dieta, cât şi efortul fizic, odihna, stilul de viaţă trebuie să se schimbe.

Cine vrea rezultate, fie trebuie să se documenteze şi să-şi individualizeze corect singurel, fie să apeleze la oameni cu experienţă care pot scurta acest proces.

Exclusiv. Necenzurat. Fără efecte speciale. Fără brizbrizuri. Fără Photoshop. Aseară, înainte de a pleca la bunica după plăcintă. Acum zâmbeam, la propriu. Blugii sunt 32 slim. Cămaşa e L. De la XXL la L. Keto-low carb + HST. Ceea ce îţi doresc şi ţie.

Cine doreşte o colaborare de orice fel cu mine îmi poate lăsa un mesaj privat pe pagina mea oficială sau prin intermediul acestui site web. Mai devreme sau mai târziu, voi răspunde…

"Nutriția este o pasiune pentru mine, voiam să mă specializez ori în nutriție și metabolism, ori în chirurgie plastică, dar acum am finalizat o pregatire de sase ani in chirurgie generala și poate o să mă supraspecializez în chirurgia obezității – gastroplastii, abdominoplastii… "
Andrei Mihai Laslau
Doctor